Kamma anwen har

Min systerdotter älskar särskilt att leka med hår, du kan stroke henne för dagar och kamma ditt hår. Samtidigt absorberas hon verkligen, att om hon behöver allt för att se perfekt, kan hon sätta en flätad sex gånger, hela tiden lägga hårtillbehör på dem eller pinnar på dem. Mycket kära skolföreställningar och fokus på dem. Hennes nya skapelse, Princesses Joker, var dessutom original och behövde en perfekt frisyr och klänning. Först inledde min mor henne med några flätor med bågar fästade på dem. Då sa den vackra tjejen nej nej, inte en gång. Faktiskt kommer jag att vänta i lås .... och det började. Fyrtiofem minuter överklockning medan deras modellering. Hon såg underbart ut som den enda prinsessan. Men som gäster med prinsessor bytte hon sig ganska snabbt. Inte till den sista, det har varit nästan två timmar sedan komponeringen började. Överraskande nog .... helt förändrat synen, och hennes tal gick så inget mindre "noooo, jag tycker inte, jag minns inte någonting i prinsessan, vilket gör det sin auktoritet." Hon lånade en ny frisyr, hennes hår klippte i kärnan i en fylld coca. För att vi, som det skapades ovan, nu ökar skärningen av håret så det gick mycket snabbt. Hennes mamma, på samma sida, var jag beredd på resten av tjugo minuter.

Jag rekommenderar bubu-butikshårklipp