Har modellering spel

Min kusin älskar att leka med hår, du kan fortfarande slå den, kamma den och göra upp den. Det absorberas bara att man, som vill göra hela utseendet vackert, kan sätta en flät ett dussin gånger, för en stund fästa hårbågar på den eller sätta in en manschett. Den mest kära skolan värderar och skapar för dem. Hennes nya skapelse, Princess Joker, var dock original och jag skulle vilja ha en perfekt frisyr och klänning. I huvudordern har min mamma flätat sina lilla flätor med bågar placerade i dem. Efter en stund sade den vackra elvaåringen nej nej, inte en gång. Jag blir snyggare i interiören ... och det började. En halvtimme förvaltning och deras skrivande. Hon såg fantastiskt ut som en stor prinsessa. Men när gästerna med prinsessorna ändrade sig ganska snabbt. För att inte vara orolig att i början av arrangemanget visade mindre än två timmar. Plötsligt .... helt förändrat idéer och i sitt tal lät nästan som "noooo, jag tycker inte, jag minns inte något i aristokrat, som i hög grad hennes slav." Hon uppfann en ny frisyr, fastnade hennes hår i lösen kokas hud. Vid bröllopet, som det skapades ovan, har vi redan övning i att knyta håret så det var samtidigt vi gick särskilt snabbt. Hennes mamma från någon sida av mig och de andra tjugo minuterna var alla.